Nieuws

GroenLinks voert actie voor schone lucht

GroenLinks Gorinchem voerde vrijdagmiddag actie voor schone lucht in de Binnenstad. Sinds de Hoge Brug gestremd is, zorgt het openen van de Korte Brug voor files zowel in de Westwagenstraat als op de rotonde Tussen de Bruggen en op de Lange Brug. De wachtende auto’s leveren veel luchtverontreiniging op. GroenLinks voerde actie met de slogan: “Brug open, motor uit!”

Lees verder

Groene Lintjesregen

Zondag 11 maart organiseerde GroenLinks weer de uitreiking van het GroenLintje. In een overvolle GroenLinksWinkel, waar ruim 50 mensen zich verzameld hadden, werd bekend gemaakt wie van de vier genomineerden het GroenLintje 2018 gewonnen heeft.

Lees verder

Kieswijzer is gelanceerd!

Het AD heeft voor Gorinchem een kieswijzer gemaakt. Op 24 februari heeft onze lijsttrekker Rutger van Breemen de kieswijzer samen met de andere lijsttrekkers gelanceerd. 

Op de kieswijzer kunt u door het beantwoorden van 22 stellingen zien met welke partij u de meeste overeenkomsten hebt. Een heel handige hulp als u nog niet precies weet op wie u gaat stemmen! 

Lees verder

GroenLinks zoekt weer genomineerden GroenLintje!

De fractie van GroenLinks Gorinchem gaat op 11 maart weer het “GroenLintje” uitreiken in Gorinchem. Deze onderscheiding is bestemd voor Gorinchemmers (particulieren, instellingen of bedrijven) die op een positieve manier bijdragen aan groen en/of milieu in de stad.

Lees verder

GroenLinksWinkel geopend!

Op zaterdag 17 februari opende 'gewone Gorinchemmers' Nathalie Evenwel en Maurice Visser de GroenLinksWinkel. Daarmee is de verkiezingscampagne van GroenLinks Gorinchem officieel van start gegaan. 

Lees verder

Pagina's