GroenLinksWinkel geopend!

Op zaterdag 17 februari opende 'gewone Gorinchemmers' Nathalie Evenwel en Maurice Visser de GroenLinksWinkel. Daarmee is de verkiezingscampagne van GroenLinks Gorinchem officieel van start gegaan. 

Geen lijstrekker, geen kandidaten, geen wethouder, maar twee gewone Gorinchemmers openden de GroenLinksWinkel aan de Hoogstraat 10. Gemeenteraadsverkiezingen gaan tenslotte om de toekomst van de gemeente en haar inwoners. GroenLinks was dan ook erg blij dat Nathalie Evenwel en Maurice Visser bereid waren om het groene lint voor de deur door te knippen en daarmee de GroenLinksWinkel officieel te openen. 

Net als vier jaar geleden heeft GroenLinks weer een winkelpand in de Binnenstad in gebruik genomen om een pop-upwinkel en campagnepand van te maken. In de winkel wordt door GroenLinks vergaderd, maar natuurlijk is de winkel ook een mooie inloopplek voor mensen die iets willen vragen, op zoek zijn naar standpunten of campagnemateriaal of die graag meer willen weten van het verkiezingsprogramma. 
Elke zaterdag en op de koopzondagen is de winkel geopend. Kijk hier voor de actuele openingstijden van de GroenLinksWinkel! 

Kom gerust langs in de Hoogstraat 10. Er staat altijd een lekker kopje (eerlijke) koffie voor u klaar!!